Eerste jobbeurs in Schoten was een succes

De jobbeurs in Schoten in De Kaekelaar was een groot succes! Robinne Kingma van KBC was in haar nopjes: "Ik ga terug naar kantoor met een lading aan cv's!"

Werkgevers zoals HR-manager Femke Messiaen van Michielssen, de vleeswarenproducent, sloegen een babbeltje en knoopten waardevolle connecties aan tijdens het event. Messiaen zag een stroom werkzoekenden die langs haar stand paradeerden op het podium van De Kaekelaar. Michielssen zoekt vooral productie- en magazijnmedewerkers om het team van vijftig te versterken. De gesprekken met kandidaten waren leerrijk, en de babbels met instanties als VDAB werden als zeer nuttig ervaren, en zullen zelfs na het evenement nog een meerwaarde zijn.

Overheidsdiensten, zoals ook de gemeente Schoten, hadden maar liefst dertig jobs in de aanbieding, van poetshulp tot sanctionerende ambtenaar en communicatiewonder tot directeur ondersteuning. Ontdek al onze openstaande vacatures hier. Zelfs de lokale politie stond in de spotlights, met een politiewagen voor de deur en zwaailichten binnenin als kers op de taart.