Nieuws

In Vlaanderen ontbreekt tot nu toe een belangrijke pijpleiding die loopt van de Antwerpse haven naar de chemiebedrijven langs het Albertkanaal, in Nederland en het Duitse Ruhrgebied.

Naar aanleiding van een aantal coronabesmettingen in Basisschool GO! Deuzeldpark werd vrijdag 5 maart 2021 een testronde georganiseerd bij de leerlingen en het personeel. Daaruit kwamen nog enkele bijkomende besmettingen.

Om alle volwassen Schotenaren zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen vaccineren tegen Covid-19, kiest het gemeentebestuur ervoor om aan te sluiten bij het vaccinatiedorp op Spoor Oost, te

Gaat je kind voor de eerste keer naar de basisschool (geboortejaar 2019) of wil je kind van school veranderen?

In Schoten werken alle basisscholen met een centraal aanmeldsysteem

Het dragen van een mondmasker is verplicht wanneer je de Schotense zaterdagmarkt bezoekt. Door zoveel mogelijk een mondmasker te dragen op drukke plaatsen kunnen we hopelijk de verdere verspreiding van het virus tegengaan. 

Donderdag 4 maart vindt in de Sint-Cordulakerk in Schoten de begrafenisplechtigheid plaats van Loes, het meisje dat afgelopen week het leven liet in een tragisch verkeersongeval.

Door de coronacrisis vergadert de gemeenteraadscommissie ruimtelijke ordening, patrimonium en huisvesting op donderdag 25 februari 2021 om 20.00 u digitaal (via videoconferentie).