Nieuws

Dag van de Buren 2017 Schoten

Vrijdag 26 mei kwamen buren over het hele land samen om gezellig een praatje te slaan. Wij nodigden de buren van het gemeentehuis uit voor een drankje en een rondleiding in het gemeentehuis door burgemeester Maarten De Veuster.

In de week van 22 mei worden voorbereidende werken uitgevoerd. De zebrapaden in de Zamenhoflaan, Curielaan en op het Edisonplein worden opgebroken.

Wegens onvoorziene omstandigheden is het plaatselijk werkgelegenheidsagentschap (PWA) voorlopig enkel geopend op dinsdag van 09.00 tot 12.00 u.

vluchtheuvels worden verkeerskussens Eksterdreef Schoten

De huidige verkeersheuvels in de Eksterdreef worden weggenomen en vervangen door verkeerskussens. De werken duren van 29 mei tot 9 juni 2017. 

samenaankoop zonnepanelen provincie Antwerpen Schoten

Zonnepanelen, energiezuinig renoveren, een groendak... Klinkt allemaal goed, maar het is vaak een grote investering en hoe begin je daar nu juist aan?

vacatures gemeente Schoten

Zie jij deze uitdaging zitten? Hier vind je informatie over onze lopende vacatures en hoe je kan solliciteren.

politie Schoten dienstverlening

Op 23 en 31 mei wordt er gewerkt aan de servers van het informaticasysteem van de Lokale Politie (tussen 8.00 en 12.00 u). Voor niet-dringende zaken kan je best in de namiddag of een andere dag langskomen. Voor dringende zaken verandert er uiteraard niets aan de dienstverlening.

De eerstvolgende zitdagen van de Federale Pensioendienst vallen op maandag 12/06, maandag 09/10 en maandag 11/12/2017, telkens van 9.00 tot 11.00 u.