Nieuws

Heb jij je Schoten Schenkt-bon al gebruikt? In juni 2020 kreeg iedere Schotenaar een brief met unieke code voor een Schoten Schenkt-bon van 10 euro.

Door de coronacrisis vergaderen de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn op donderdag 3 december 2020 digitaal (via videoconferentie).

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Koop exclusief bij Cultuurcentrum Schoten het boek 'Van Jean Bosco Safari tot de octobas.

Van woensdag 25 november tot en met vrijdag 27 november 2020 werkt een aannemer aan het fietspad en de berm op de Brechtsebaan.

Door het coronavirus mag Sinterklaas dit jaar geen kinderhandjes schudden. Dat vindt hij natuurlijk erg jammer. Gelukkig hebben zijn hulppieten een oplossing bedacht!

Door het coronavirus worden woonzorgcentra en andere instellingen geconfronteerd met toenemende taken en personeelsuitval. Zij kunnen extra helpende handen goed gebruiken.

De coronacrisis en de strenge maatregelen zijn lastig voor ons allemaal. En de korte dagen maken deze periode extra somber.

Op 13 november 2020 werd het vogelgriepvirus in België vastgesteld bij wilde vogels. Minister van Landbouw David Clarinval neemt daarom enkele aanvullende preventieve maatregelen.