Nieuws

Donderdag 15 augustus 2019 is een feestdag waardoor onze diensten gesloten zijn. Vanaf vrijdag 16 augustus verloopt onze dienstverlening terug volgens de normale openingsuren.

Woon jij in afvalzone D, E, F, I of J? Dan zal IGEAN je pmd ophalen op donderdag 15 augustus 2019 in plaats van op woensdag 14 augustus, zoals oorspronkelijk gecommuniceerd.

Van 8 juli 2019 tot het einde van de zomervakantie werkt de Vlaamse Waterweg aan brug 12, de brug die de Botermelkbaan met de Brechtsebaan en de Elshoutbaan verbindt. De brug wordt tijdens deze periode afgesloten voor alle verkeer.

Wat na hotel mama? Het Inleefhuis biedt een antwoord op die vraag, en leert jongeren op een interactieve manier wat het leven kost.

Momenteel kan je in Schoten niet op een simpele manier luchtkwaliteitsmetingen raadplegen. Schoten ontwikkelt samen met andere gemeenten en steden een alternatief om de luchtkwaliteit te meten met behulp van goedkopere sensoren.

an woensdag 14 augustus tot en met vrijdag 13 december voert Pidpa en Fluvius nutswerken uit in de Elshoutbaan.

Wil je dit najaar graag gezinnen helpen en hen coachen bij het zuinig verwarmen? Dat kan!

Ook in 2019 zetten we Vlaanderen weer #goedopweg tijdens de Week van de Mobiliteit, van 16 tot 22 september. Samen met jou!