Nieuws

Eind januari 2020 beginnen er werken op de Merksemsebaan/Bisschoppenhoflaan in Wijnegem. Daaronder valt ook het kruispunt aan de Hoogmolenbrug (zijde Wijnegem).

Dat de Schotenaren een warm hart hebben, bewijzen we keer op keer. Zeker tijdens De Warmste Week.

Hieronder vind je een kleine selectie van warme acties in Schoten.

Momenteel mag je papier en karton enkel aanbieden in een kartonnen doos of samengebonden met touw. Gebruik geen containers, wasmanden… Dat kan voor onze afvalophalers erg belastend zijn.

busje Specerijenzout van Evlier

Jij kent ze toch ook? De kruiden van Evlier. Het herkenbare busje met blauw-rode dop vind je in bijna elke Vlaamse keukenkast.

Gemeente Schoten trakteert zondag 5 januari 2020 op het marktplein van 11.00 tot 13.00 u.

De laatste weken doen personen zich valselijk voor als medewerkers van Pidpa. Dit gebeurt zowel telefonisch als aan de deur. Ze proberen met een smoes je huis binnen te dringen.

Vanaf deze week (2 december 2019) ontvang je de nieuwe afvalkalender voor 2020 in je brievenbus. Misschien heb jij hem al gekregen? Goed. Dan hebben onze bedelers extra hard gewerkt.

Ken jij Pencak Silat? Dat is een spectaculaire vechtsport met roots in Indonesië. Woensdag 27 november 2019 ontving gemeente Schoten een delegatie van het Indonesisch ministerie van sport.