Vakantiewerking

De gemeente Schoten organiseert Grabbelpas voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar en SWAP voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar.

De activiteiten beginnen om 9.00 u in het Park-iet (Kasteeldreef 42, 2900 Schoten) en eindigen om 17.00 u, tenzij anders vermeld bij de activiteit. Er wordt gratis vooropvang voorzien vanaf 8.00 u in het Park-iet en er is naopvang tot 17.45 u.

Inschrijving

Via deze link kan je digitaal registreren en inschrijven en kan je zoeken naar het aanbod op basis van leeftijd en op basis van periode. Indien je niet over een computer beschikt of wat meer persoonlijk advies wenst, kan je terecht op de balie vrije tijd. Bij inschrijvingen aan de balie vrije tijd kan je cash of met bancontact betalen. 

Algemene voorwaarden tot deelname aan Grabbelpas en Swap

Prijs

Voor activiteiten betaal je 5 euro per halve dag, 10 euro per hele dag en tot maximum 30 euro per daguitstap.

Vrijetijdsbrochure

De gemeentelijke vrijetijdsdiensten bundelen alle vakantieactiviteiten voor kinderen en jongeren in Schoten in het ‘Boek(je) vakantie’

Er verschijnen twee brochures per jaar, eentje met de krokus- en paasvakantie en eentje met de zomer-, herfst- en kerstvakantie. Grabbelpassers en kinderen die reeds deelnamen aan sportkampen krijgen alvast een exemplaar thuis gestuurd.

 Bekijk het programma

 Download het 'Boek(je) vakantie' of ontvang 'Boek(je) vakantie' in de bus