10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

Elk jaar vindt de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid plaats. Tien dagen lang staat onze geestelijke gezondheid en onze veerkracht centraal onder het motto ‘Samen veerkrachtig’. Ook in Schoten! Bekijk hieronder de activiteiten.

Lezing: 'Naar een perfecte work-life balans' door Jerko Bozikovic

  • Cultuurcentrum De Kaekelaar (Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten)
  • 10 oktober 2022 om 20.00 u
  • 8 euro per ticket
  • Reserveer binnenkort je ticket op deze pagina

Herken je jezelf wel eens in deze uitspraken?

  • Ik jaag me voortdurend op in de auto, op het werk...
  • Ik zit met mijn kinderen aan tafel, maar ben intussen met mijn mails bezig.
  • Als ik een probleem wil oplossen, gaat er zo veel door mijn hoofd dat ik niet meer helder kan denken.

Er gaan gemiddeld 50.000 gedachten per dag door ons hoofd. 95% hiervan gaan over het verleden of de toekomst: wat heb ik al afgewerkt en wat moet in nog allemaal doen? Slechts 5% van onze gedachten situeert zich in het heden.

Deze wervelende lezing is een pleidooi voor het NU-management en reikt enkele tips aan voor een betere planning en organisatie. We gaan samen op zoek naar tijdswinst, rust en overzicht. Het doel? Een leven in balans.

Over Jerko
Jerko Bozikovic is expert op het gebied van emotionele intelligentie, mindset en zelfbeeld. Hij studeerde communicatietechnieken (o.a. NLP en psycho-energetica) en is een geboren spreker, trainer en coach die wereldwijd seminaries geeft over persoonlijk bewustzijn. Hij traint bedrijven in o.a. communicatievaardigheden, time- en stressmanagement, change, mindset en emotionele intelligentie. Jerko is eveneens bekend van de tv-programma’s ‘Star Academy’ en ‘De heren maken de man’. Sinds 2001 is Jerko uitgegroeid tot 4-talig presentator en keynote speaker, met als belangrijkste onderwerpen communicatie, assertiviteit, motivatie, time en stress, change management en EQ.