Den Burger van Schoten

Hamburger Den Burger van Schoten met kroketten

Vanaf donderdag 1 juli 2021 ontdek je Den Burger van Schoten bij verschillende Schotense horecazaken. Den Burger van Schoten is een overheerlijke hamburger, gecreëerd voor én door Schotenaren.

100% lokaal

Wat Den Burger van Schoten zo op-en-top Schotens maakt? Het feit dat hij volledig binnen de grenzen van onze gemeente werd ontwikkeld. De truffelmayonaise van Manna gaat verrassend mooi samen met de geitenkaas van De Kaaspoort. De burger van L. Michielssen op basis van Filet d’Anvers steelt volop de show, terwijl de geheime kruidenmix van Evlier de smaakervaring helemaal compleet maakt. En met de knapperige kroketten van Kelderman kan Den Burger van Schoten rekenen op heerlijk gezelschap!

Wouter Van der Vieren, sterrenchef én Schotenaar, ging met deze ingrediënten aan de slag – met een 100% lokale culinaire creatie als resultaat.

Bestel Den Burger

Op donderdag 1 juli 2021 kan je eindelijk je tanden zetten in Den Burger van Schoten. Vanaf die dag bestel je hem bij de verschillende Schotense horecazaken, als meeneemgerecht of gezellig ter plekke.

Hier geniet je van Den Burger van Schoten
Butler

Bredabaan 967

Ciconia

Horstebaan 1

De Schepper

Rubensstraat 37

Den Entrecôte

Brechtsebaan 262

Eat @ BagelsParking ' t Ven 8
Frit 66

Paalstraat 126

Jack's

Bredabaan 1026

Pot au Feu

Venstraat 155

Riddershoeve

Kasteeldreef 40

TC Nova

Mastendreef 10

Tia

Theofiel Van Cauwenberghslei 37

Den Burger als geschenk

Den Burger van Schoten? Da’s ook een smakelijk cadeau. Koop je cadeaukaart hieronder en geef extra veel smaak aan je volgende geschenk.

Ga snel op ontdekking

Na het verorberen van Den Burger helemaal toe aan een beetje beweging of gewoonweg genieten van de frisse buitenlucht? Deze leuke fietsroute in Schoten brengt je langsheen alle bedrijven die hebben bijgedragen aan Den Burger van Schoten.