Maak een afspraak

Update 25/01/2021

Door de verstrengde Covid19-maatregelen moeten we het aantal bezoekers in onze gebouwen beperken. Dit om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Daarom vragen we je alleen voor dringende zaken of producten een afspraak te maken. Wanneer je een bepaald product niet terugvindt in de keuzelijst, maar je toch dringend een afspraak nodig hebt, neem contact op met het onthaal op het nummer 03 680 09 00.

Hou er rekening mee dat de termijn om een afspraak in te boeken wat langer kan zijn.

Bedankt voor je begrip.

Kijk eerst even of een afspraak nodig is. Veel attesten en formulieren kan je online aanvragen. Klik hiervoor door naar www.schoten.be/loket. Je bespaart je een trip naar het gemeentehuis.

Kan je niet digitaal aanvragen? Maak dan een afspraak.

  • Voor een afspraak met de sociale dienst van het OCMW contacteer je info@ocmwschoten.be
  • Voor alle andere afspraken klik je op de afsprakenmodule.
  • Of bel tijdens de openingsuren op het algemeen nummer van het gemeentehuis: 03 680 09 00. Voor een afspraak bij de sociale dienst van het OCMW bel je 03 680 06 40.

Indien je niet anders kan, ga je naar het onthaal van het gemeentehuis (Verbertstraat 3) of het onthaal van het OCMW (Verbertstraat 27). De onthaalmedewerker zal je dan helpen om een afspraak te maken.

Voor alle overige inlichtingen over onze dienstverlening of over de situatie van Covid-19 in Schoten bel je 03 680 09 00.

Het dragen van een mondmasker is verplicht in het gemeentehuis en het OCMW.

Hou rekening met deze maatregelen

  • Draag een eigen mondmasker en eventuele andere eigen beschermingsmiddelen.
  • We laten maximum twee personen (of een gezin) toe in de onthaalruimte. Als er al twee personen aanwezig zijn, wacht je even buiten.
  • Kom zeker niet meer dan 10 minuten te vroeg op je afspraak. Zo vermijden we drukte in het gemeentehuis.
  • We proberen het aantal afspraken zoveel mogelijk te spreiden. Hierdoor kan het zijn dat jouw afspraak verder in de toekomst ligt.