Stafmedewerker systeembeheer (B1-B3)

Onbepaalde duur – contractueel - voltijds

 Solliciteren

In het kort

De stafmedewerker systeembeheer staat in voor het onderhoud, het beheer en de configuratie van zowel ICT-materiaal als infrastructuur. Hij/zij werkt ondersteunend ten aanzien van de ICT-coördinator en werkt nauw samen met de andere teamleden.

Onze ICT-dienst ondersteunt de automatisering en digitalisering binnen de diverse diensten van het lokaal bestuur Schoten. Ze zorgt voor een betrouwbare werking, het beheer en onderhoud van de informatica, netwerken en telefonie. Naast het dagelijkse operationele werk heeft deze dienst ook een adviserende rol naar het bestuur in verband met het opvolgen en integreren van nieuwe technieken en evoluties in informatieverwerkende systemen.

Meer weten? Super, bekijk de volledige functiebeschrijving.

Onze nieuwe collega

Heeft een degelijke ICT-kennis zowel op vlak van systeembeheer als ICT-infrastructuur. Concreet verwachten we het volgende:

 • Zeer goede kennis/veel ervaring van Windows Server, Active Directory, GPO, DNS...
 • Goede kennis/ervaring in virtualisatie oplossingen, terminal servers, VOIP...
 • Goede kennis/ervaring in één van volgende domeinen: Azure, SQL server, VMware
 • Kennis van Linux is een pluspunt, bereid zijn om hiervan snel basiskennis op te bouwen is nog beter

Verder ben je veranderingsgericht en werk je graag binnen een omgeving in ontwikkeling. Je bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden. Een proactieve en probleemoplossende ingesteldheid is cruciaal. Bovendien ben je bereid om soms na de uren of in het weekend te werken indien nodig en je bent samen met je collega’s oproepbaar in geval van dringende problemen.

Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma in een informaticarichting. Je komt ook in aanmerking als je een ander bachelordiploma hebt, aangevuld met een bijkomende opleiding in informatica of aangevuld met 5 jaar relevante ervaring. Als je niet over een (bachelor)diploma beschikt, kom je in aanmerking als je slaagt voor een capaciteitstest.

Twijfel je nog?

Wij bieden een geïndexeerd loon waarbij je start in een salarisschaal B1-B3. Je start aan een bruto maandsalaris van 2.509,94 euro. Relevante beroepservaring uit de privésector of als zelfstandige wordt in aanmerking genomen om dit basisloon te verhogen met een maximum van 8 jaar. Beroepservaring uit de overheidssector wordt onbeperkt meegenomen voor de valorisatie van de anciënniteit.

Met volgende extralegale voordelen:

 • Maaltijdcheques van 8 euro
 • Glijdende werkuren
 • 35 dagen betaalde vakantie en 14 feestdagen
 • Fietsvergoeding of tussenkomst openbaar vervoer voor woon-werkverkeer
 • Gratis hospitalisatieverzekering , interessante tarieven voor je gezinsleden
 • Bedrijfssport
 • Aansluiting bij GSD-V, de sociale dienst van Vlaanderen
 • Aanvullend pensioen (tweede pensioenpijler)

Volledig overtuigd?

Aarzel dan niet en bezorg ons jouw cv en een kopie van jouw diploma uiterlijk 24 maart 2021 via dit invulformulier. We bezorgen na afloop van de sollicitatietermijn feedback rond jouw kandidatuur.

Voor vragen rond de selectieprocedure kan je terecht bij Marlies Baeckelandt: marlies.baeckelandt@schoten.be of 03 680 09 32.

Wij wensen je veel succes!

Wat kan je verwachten?

De selectieprocedure ziet er als volgt uit:

 1. Cv screening – op 25.03.2021 en 26.03.2021
 2. Capacitaire test (indien geen bachelor diploma) – bezorgd op 25.03.2021. Je hebt tijd om deze in te vullen tot 28.03.2021.
 3. Verkennend gesprek - 02.04.2021: In dit gesprek wordt er dieper ingegaan op de motivatie van de kandidaat en wordt het profiel getoetst aan de organisatiewaarden en de vereisten van de functie.
 4. Psychotechnische testen en case als thuisopdracht - 05.04.2021 tot en met 08.04.2021 om 12.00 u: Kandidaten krijgen per mail een link naar een online testbatterij en een functiegerelateerde case. De testen en de case worden uiterlijk 08.04.2021 om 12.00 u terug bezorgd.
 5. Competentiegericht interview – 09.04.2021: In dit gesprek worden de competenties grondiger bevraagd en wordt de case voorgesteld aan het selectieteam.