YOGA + MINDFULNESS jaargang 2

Image for gzbd activity © Gezinsbond VZW
Waar

turnzaal van De Tuimelaar

Eekhoornlei 9
Schoten 2900
be
Wanneer
4 oktober 2022 tot 28 december 2022, woensdag van 17:00 tot 20:30 uur
Organisatie
Gezinsbond Schoten
Prijs
€ 65

Basistarief: 65 euro

Leeftijdsgroep
16-99

Elke woensdag , niet tijdens schoolvakanties. Les ruim anderhalf uur. Start 07/09/22. Kom goed op tijd.
We starten met 2 groepen: groep 1 : 17u - 18u30 en groep 2 : 19u – 20u30. Geef je voorkeur op bij betaling.
Locatie

De lesgever peilt aan het begin van elke sessie naar de algemene gezondheid en behoeften. Welzijn, rust, vertrouwen en (innerlijke) kracht, vitaliteit en flexibiliteit, concentratie en loslaten,... hierrond werken we door in specifieke houdingen te gaan staan, zitten of liggen.
De houdingen doe je steeds voor jezelf en met aandacht voor wat er op dat moment in je leeft, op een respectvolle en milde manier. Je leert steeds beter te luisteren naar je lichaam. Je wisselt doe- en zijnsmomenten met elkaar af door je in te spannen en te ont-spannen. Door bewust met je ademhaling te gaan werken en door je lichaam krachtiger en soepeler te maken, krijg je automatisch ook meer energie. Bepaalde houdingen ondersteunen het lichaam ook in het reinigingsproces, fysieke en mentale blokkades worden verwijderd en afvalstoffen afgevoerd. Soms zijn er zithoudingen mogelijk waarin we wat langer blijven om zo de diepere lagen van het lichaam te bereiken tot in het bindweefsel. Daarnaast vindt de lesgever zelf het belangrijk en zeer aangenaam om maximale ruimte te ervaren in je lichaam en dat komt ook ten goede aan je alledaagse houding.
Ervaring of niet, flexibel of niet : je bent welkom ! Geen chanten, zweverig gedoe of meditatiesessie. Gewoon jezelf en een eigen (antislip) yoga-mat, meer heb je niet nodig om te starten. De sessie wordt altijd afgesloten met een relaxatiemoment en dan is het wel aangenaam dat je je lichaam kan warm houden. Daarnaast is het altijd goed om een flesje water en een kussentje mee te brengen. Best ook geen volledige maaltijd voor de yoga nuttigen. Losse warme kledij (best in laagjes) is aanbevolen en ander schoeisel (parketvloer).

Kennismaking en losse lessen €15 cash of Payconiq. Graag berichtje met datum.
15-beurtenkaart lid €165 en niet-lid €195 (5 maanden geldig)
10-beurtenkaart lid €120 en niet-lid €140 (4 maanden geldig)
5-beurten-kaart lid €65 en niet-lid € 75 (2 maanden geldig)
Betaling op rekeningnummer van de Gezinsbond Schoten BE 55 4163 2246 2144 met vermelding van naam en voornaam - lidnummer en voorkeur lesmoment (groep 1 of 2) - Betaling = bewijs en volgorde van inschrijving!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Contact
Telefoonnummer
+32 474 31 31 30