Scholenbeurs Schoten 2023

scholenbeurs © jeugddienst
Wanneer
1 februari 2023 van 17:30 tot 21:00 uur
Organisatie
Huis van het Kind Schoten
Prijs
€ 0

Basistarief: 0 euro

Leeftijdsgroep
11-12

De overstap van het basis naar het secundair onderwijs is niet eenvoudig: een nieuwe school, een nieuwe leeromgeving, nieuwe medeleerlingen,… Er zijn zoveel mogelijkheden en studierichtingen die je kan uitgaan dat het soms moeilijk is om de bomen door het bos te zien. De gemeente Schoten wil leerlingen en hun ouders graag ondersteunen in deze belangrijke stap door jaarlijks een scholenbeurs te organiseren in februari.
Op deze beurs zijn alle Schotense secundaire scholen en hun scholengemeenschap uitgenodigd. Zij krijgen zo de kans om hun werking voor te stellen en alvast kennis te maken met hun toekomstige studenten. Aan verschillende infostands kan je documentatie verzamelen of een praatje slagen met enkele leerkrachten of directieleden. Zij vertellen je graag meer wat jouw mogelijkheden zijn binnen hun school. Ook de Academie voor beeldende kunsten en de Schotense muziekacademie zijn vertegenwoordigd en helpen je graag aan meer info.
Is er een bepaalde school die je wel aanstaat? Dan kan je achteraf misschien naar de opendeurdag gaan om je laatste twijfels weg te nemen. Zit je nog niet in het 6e leerjaar waar wil je toch al eens een kijkje komen nemen? Geen probleem, iedereen is welkom op 1 februari van 17u30 tot 20u30 in de Kaekelaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Contact
Locatie

Huis van het Kind Schoten

Sint-Cordulaplein 2
Schoten 2900
be

Huis van het Kind Schoten

Sint-Cordulaplein 2
Schoten 2900
be
Telefoonnummer
03 685 19 18