Lezing: 'Naar een perfecte work-life balans' door Jerko Bozikovic

Jerko Bozikovic © topspreker
Waar

cc De Kaekelaar

Sint-Cordulastraat 10
Schoten 2900
be
Wanneer
10 oktober 2022 van 20:00 tot 22:00 uur
Organisatie
Gemeente Schoten
Prijs
€ 8

Basistarief: 8 euro

Leeftijdsgroep
-

Herken je jezelf wel eens in deze uitspraken?

Ik jaag me voortdurend op in de auto, op het werk...
Ik zit met mijn kinderen aan tafel, maar ben intussen met mijn mails bezig.
Als ik een probleem wil oplossen, gaat er zo veel door mijn hoofd dat ik niet meer helder kan denken.

Er gaan gemiddeld 50.000 gedachten per dag door ons hoofd. 95% hiervan gaan over het verleden of de toekomst: wat heb ik al afgewerkt en wat moet in nog allemaal doen? Slechts 5% van onze gedachten situeert zich in het heden.

Deze wervelende lezing is een pleidooi voor het NU-management en reikt enkele tips aan voor een betere planning en organisatie. We gaan samen op zoek naar tijdswinst, rust en overzicht. Het doel? Een leven in balans.

Over Jerko
Jerko Bozikovic is expert op het gebied van emotionele intelligentie, mindset en zelfbeeld. Hij studeerde communicatietechnieken (o.a. NLP en psycho-energetica) en is een geboren spreker, trainer en coach die wereldwijd seminaries geeft over persoonlijk bewustzijn. Hij traint bedrijven in o.a. communicatievaardigheden, time- en stressmanagement, change, mindset en emotionele intelligentie. Jerko is eveneens bekend van de tv-programma’s ‘Star Academy’ en ‘De heren maken de man’. Sinds 2001 is Jerko uitgegroeid tot 4-talig presentator en keynote speaker, met als belangrijkste onderwerpen communicatie, assertiviteit, motivatie, time en stress, change management en EQ.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Contact
Locatie

Gemeente Schoten

Verbertstraat 3
Schoten 2900
be