Circus Barones 'The Greatest Show'

Circus Barones © Circus Barones
Waar

Havenplein

Villerslei
Schoten 2900
be
Wanneer
10 oktober 2021 van 15:00 tot 17:00 uur
10 oktober 2021 van 15:00 tot 17:00 uur
Prijs
€ 15

Basistarief: 15 euro

Leeftijdsgroep
-

Circus Barones brengt je een volledig nieuw gevarieerd top-programma met acrobaten uit Hongarije, Moldavië, Oostenrijk en Ecuador.
Uiteraard zijn ook de dieren terug van de partij met o.a. de kamelen Balthasar, Caspar en Melchior, de acrobatische geitenfamilie en niet te vergeten onze nieuwe en jongste artiesten Baby en Sheila, twee olijke hondjes die niet kunnen wachten om je hun kunstjes te tonen.
Voor de nodige spanning zorgt zeker Leo Navez, uit Ecuador, die het circus als het ware ‘op zijn kop zet’ door ondersteboven een wandeling door de nok van het circus te maken, en dit zonder enige veiligheidsvoorzieningen.
Voor de vrolijke leidraad doorheen het programma zorgt ons clownsduo Patat en Patatina.
Zoals we gewoon zijn van Circus Barones wordt het hele programma ondersteunt met een prachtige choreografie, belichting en muzikale omlijsting die het programma in een sprookjesachtige sfeer brengen.
Een programma dat ongetwijfeld zowel jong als oud zal bekoren.

De nodige investeringen en voorzieningen werden getroffen om nog steeds onder coronaveilige omstandigheden van het programma te genieten.
Alle medewerkers van het circus staan dan ook ter beschikking bij aanvang van het programma de nodige toelichtingen te verschaffen.
Verder informatie kun je ook vinden op de Facebookpagina Circus Barones of op de website. Ook voor de verkoop van tickets aan de kassa en ook online aankoop van tickets kun je terecht op de website!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Contact
Telefoonnummer
0468 08 87 52