Tips en hulp tijdens corona-maatregelen

Zoals je weet, worden we sinds enkele weken geconfronteerd met een nieuw coronavirus, Covid-19. Het virus verspreidde zich in heel wat landen, waaronder België.

De federale en Vlaamse overheid volgen de situatie op de voet en communiceren alle nieuws over het virus op https://www.info-coronavirus.be/nl/. Volg zeker alle beschermingsmaatregelen die op deze website vermeld staan. Paniek is zeker niet nodig, gebruik vooral je gezond verstand.

Ook gemeente Schoten volgt alle ontwikkelingen mee op en treft een aantal maatregelen om de verdere verspreiding van Covid-19 te beperken. Updates over de situatie in Schoten kan je steeds nalezen op www.schoten.be/coronavirus of op onze sociale media.

Op deze pagina vind je een overzicht van wat je tijdens deze periode thuis (met je kinderen) kan doen, welke ontspanningsmogelijkheden er nog zijn en wat je kan doen om te helpen of hoe beroep kan doen op hulp. 

#Thuistip

Thuis blijven hoeft niet saai te zijn. Om je een duwtje in de rug te geven, zetten we je op weg met een heleboel #thuistips. Je vindt ze in drie grote categorieën: cultuurtips, beweegtips en tips voor kinderen en jongeren. Kortom: voor ieder wat wils. 

   

Terug naar nieuwsoverzicht