Tips en hulp tijdens corona-maatregelen

Ook gemeente Schoten volgt alle ontwikkelingen van het coronavirus mee op en treft een aantal maatregelen om de verdere verspreiding van Covid-19 te beperken. Updates over de situatie in Schoten kan je steeds nalezen op www.schoten.be/coronavirus of op onze sociale media.

Op deze pagina vind je een overzicht van wat je tijdens deze periode thuis (met je kinderen) kan doen, welke ontspanningsmogelijkheden er nog zijn en wat je kan doen om te helpen of hoe beroep kan doen op hulp. 

Hulp

Alleen samen krijgen we dit coronavirus onder controle. Alle beetjes helpen. Handig met naald en draad? Dan kan je helpen met mondmaskers te maken. Of misschien heb je wel wat extra tijd om boodschappen voor je hulpbehoevende buur te doen. Op deze pagina bundelen we alle initiatieven die jouw hulp en ondersteuning kunnen gebruiken. 

   

#Thuistip

Thuis blijven hoeft niet saai te zijn. Om je een duwtje in de rug te geven, zetten we je op weg met een heleboel #thuistips. Je vindt ze in drie grote categorieën: cultuurtips, beweegtips en tips voor kinderen en jongeren. Kortom: voor ieder wat wils. 

Terug naar nieuwsoverzicht