Word jij nieuwe klant in Centrum voor Dagverzorging ’t Dorp?

Dagverzorgingscentrum 't Dorp Schoten

Er is momenteel mogelijkheid voor de opstart van enkele nieuwe klanten in Centrum voor Dagverzorging ’t Dorp (Jozef Van Craenstraat 1, 2900 Schoten), verbonden aan WZC Verbert-Verrijdt van OCMW Schoten.

Wat kan je verwachten?

  • De gebruiker krijgt gedurende zijn/haar aanwezigheid in het Centrum voor Dagverzorging de nodige verpleegkundige en zorgkundige ondersteuning.
  • Een warme maaltijd ’s middags (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht) is inbegrepen indien de gebruiker een volledige dag komt.
  • We voorzien de nodige activiteiten en ook individueel kan de gebruiker zich ontspannen. Voor wie het allemaal wat vermoeiend is, zijn er rustruimtes.

Kostprijs?

Een volledige dag (maaltijd inbegrepen) kost vanaf 1 februari 2018 voor een inwoner van Schoten 22,03 euro, voor een niet-inwoner 24,35 euro.

Een halve dag (geen maaltijd inbegrepen) kost 11,02 euro voor inwoners van Schoten, 12,18 euro voor een niet-inwoners.

Voor de gebruikers die niet met eigen vervoer tot bij het centrum kunnen komen, voorzien we op het grondgebied een aangepaste bus (plaatsen zijn beperkt).

Meer info

Je kan alle weekdagen van 9.00 tot 12.00 u terecht op 03 680 07 70 of karine.vangeel@ocmwschoten.be voor informatie en een afspraak voor een intakegesprek.

Terug naar nieuwsoverzicht