Nieuw: kom voordelig eten in Schotense buurtrestaurants

De nieuwe cateraar van lokale dienstencentra ’t Dorp en Cogelshof Sense toverde onze cafetaria’s om tot echte buurtrestaurants. Vrijdag 14 februari 2020 was het dan zover. De talrijk aanwezige bezoekers hebben de buurtrestaurants feestelijk geopend met een aperitiefje en een lekker stukje taart. Maar ook in de toekomst nodigen we alle Schotenaren, jong en oud, uit om de benen onder tafel te komen steken. Iedereen is welkom.

Bediening aan tafel

Je kan in onze buurtrestaurants nog steeds terecht voor een warme middagmaaltijd aan 7 euro en snacks aan goede prijzen. Je kan er elke dag terecht (ook zaterdag en zondag). Nieuw is dat je bediening aan tafel krijgt door onze vaste vrijwilligers en medewerkers. Misschien zijn er lichte wijzigingen aan de drankkaart, maar aan de prijzen verandert voorlopig niets.

 Bekijk het menu

Sense levert de dagverse maaltijden vanuit hun nabijgelegen buurtrestaurant 'Kom.EET' in Deurne.

Wie is het?

De lokale dienstencentra werken de volgende 4 jaar samen met Sense. En dat is niet de eerste de beste. Ze openden dit jaar 'Bistro De Plek' in de Antwerpse kathedraal en baten ook buurtrestaurant 'De 7 Schaken' uit.

Terug naar nieuwsoverzicht