Nieuws

Dienstencentrum ’t Dorp bestaat tien jaar en dat wordt een hele week gevierd. 

Op 14 oktober trekken we weer met zijn allen naar de stembus voor de lokale verkiezingen. Inwoners van onze gemeente die slecht te been zijn en niet zelf over vervoer beschikken om zich naar het stembureau te begeven, kunnen beroep doen op gratis vervoer van de gemeente.

inleefhuis jongerenproject Schoten

Het Schotense ‘inleefhuis’ heeft nog vrijwilligers nodig om het project mee te ondersteunen en de jongeren door het huis te gidsen.

Zitdag Federale Pensioendienst: tweemaandelijks in de pare maanden (februari-april-juni-augustus-oktober-december). Op de tweede maandag van 9.00 tot 11.00 u.

Nieuwe kinderopvang Heikantstraat 141 Schoten

Begin april opent de dienst voor onthaalouders een mooie, nieuwe kinderopvang in de Heikantstraat 141.

Praatcafé dementie Lichtpunt Wijnegem Schoten

Praatcafé dementie wil zoveel mogelijk mantelzorgers, familieleden, vrienden… van personen met dementie samenbrengen om te praten over het leven met een persoon met dementie. Bekijk hier het programma.

Inleefhuis OCMW Schoten rondleiding

OCMW Schoten toverde de benedenverdieping van de voormalige pastorie in de Deuzeldlaan om tot inleefhuis. In het inleefhuis leren jongeren op een interactieve manier besparen op energie en water, goedkoop boodschappen doen en huishoudelijke administratie regelen.

Dagverzorgingscentrum 't Dorp Schoten

Er is momenteel mogelijkheid voor de opstart van enkele nieuwe klanten in Centrum voor Dagverzorging ’t Dorp (Jozef Van Craenstraat 1, 2900 Schoten), verbonden aan WZC Verbert-Verrijdt van OCMW Schoten.