Ontdek wandelingen in je buurt

Het goede weer en het feit dat vele onder ons noodgedwongen heel veel tijd thuis spenderen, nodigt ons uit om naar buiten te gaan. Zoals reeds gesteld is buitenlucht goed, bewegen nog beter en sport wordt aangeraden. Probeer daarbij zoveel mogelijk in eigen buurt te blijven.

Wandelroutes

Wist je dat er verschillende wandelroutes bestaan in Schoten die voor iedereen interessant zijn, maar die ook gemakkelijk toegankelijk zijn voor mensen met een rolstoel?

Ook de Schotense parken blijven open en kunnen gebruikt worden, mits de regels van afstand houden van elkaar en de beperkingen inzake hoeveel mensen er samen mogen wandelen, gerespecteerd worden.

Parking domein Vordenstein afgesloten

Afgelopen weekend stelden we echter vast dat mensen van heinde en verre met de wagen naar Schoten kwamen om een wandeling te maken in één van onze mooie parken. Vooral op het domein Vordenstein zagen we een overvolle parking. Om die reden hebben we de parking van domein Vordenstein afgesloten. Die is dus niet meer toegankelijk met de wagen. De fietsers kunnen wel de (volledige) parking gebruiken om hun fiets te stallen. Alvast bedankt om te helpen Schoten gezond te houden.

Terug naar nieuwsoverzicht