Landelijke Thuiszorg

De Landelijke Thuiszorg biedt kraamzorg en gezinsondersteuning aan. Een deskundige kraamverzorgende komt aan huis om te helpen bij de ondersteuning van het gezin na de zwangerschap. 

Landelijke Thuiszorg heeft het label 'Borstvoedingsvriendelijke Organisatie'. Alle medewerkers beantwoorden aan internationale criteria voor zorg en begeleiding van borstvoeding.

De kraamverzorgenden helpen bij de verzorging van baby en mama. Ze nemen huishoudelijke taken op en zorgen voor de opvang van de andere kinderen in het gezin. De ontwikkeling van je baby en jouw herstel volgen ze mee op. Ze bieden hulp bij de voeding van je baby.

Gezinsondersteuning

Ben je op zoek naar informatie over zwangerschap, bevallen, opvoeding en omgaan met jonge kinderen? Landelijke Thuiszorg organiseert workshops en lezingen voor jonge en aanstaande ouders in samenwerking met een aantal partners.

Landelijke Thuiszorg heeft een gevarieerd aanbod aan thema-avonden en workshops. Baby's en jonge kinderen, zwangere of jonge ouders kunnen bij ons terecht voor zwangerschapsrelaxatie, yoga, babymassage, lezingen over opvoeding, ...

Prijs

Je betaalt een uurtarief op basis van je netto gezinsinkomen. Deze tarieven zijn vastgelegd door de Vlaamse overheid.

Sommige mutualiteiten of verzekeringen bieden een tegemoetkoming in de bijdrage.