Circus

Het circus komt © Heyo

Deze week maken we kennis met allerlei gekke fratsen en stunts: dansen op een koord, jongleren met sjaaltjes, grapjes maken zoals de clown. Welke circusdieren zijn er? Hoe ziet een circusdirecteur eruit? In het circus is het altijd feest!Vakantiekamp voor kleuters vanaf 3 jaar t.e.m. de tweede kleuterklas. 

Wanneer
3 april 2023
4 april 2023
5 april 2023
6 april 2023
7 april 2023
Organisatie
Heyo
Het circus komt © Heyo

Deze week maken we kennis met allerlei gekke fratsen en stunts: dansen op een koord, jongleren met sjaaltjes, grapjes maken zoals de clown. Welke circusdieren zijn er? Hoe ziet een circusdirecteur eruit? In het circus is het altijd feest! Kleuters geboren in 2018 en 2019 kunnen deelnemen aan dit vakantiekamp. Voor kinderen geboren in 2019 kan dit vanaf 1 maand voor hun 3e verjaardag.

Wanneer
19 augustus 2022
Organisatie
Heyo
Concerto pour deux clowns © Miguel Robeina

Les Rois Vagabonds, ‘dichters in actie’ zoals verwoord door schrijver Henry Miller, zijn een vreemd stel. Een mooie, in-de-witte-poederdoos-gevallen aristocrate, met viool en zeventiende-eeuwse pruik ontmoet een onhandige boerenkinkel. Met rode neus, schmink en extravagante kostuums brengen ze het publiek aan het lachen, maar tegelijk laten ze iets diepers zien. Ze nemen ons mee in een verhaal over het leven, over onze menselijke onhandigheden, verdriet en blijdschap, de liefde en de dood … En tonen ons zo een stukje van ons ‘mens’-zijn.

Van en met: Julia Moa Caprez en Igor Sellem
Techniek: Sacha Pinget en Florian Euvrard
Partners: Gezinsbond Schoten en ‘s-Gravenwezel

Waar

Cultuurcentrum Schoten - De Kaekelaar

Wanneer
25 maart 2022
Organisatie
Cultuurcentrum Schoten
Thema