Inschrijven kinder- en sportkampen in de zomer weer mogelijk

Hoera, er zijn deze zomervakantie dan toch sportkampen en kinderactiviteiten van Grabbelpas. Schrijf je snel in!

Grabbelpas

 Bekijk het overzicht met activiteiten

Hoe inschrijven?

Je kan inschrijven voor Grabbelpas vanaf dinsdag 9 juni 2020 om 9.00 u. Je maakt eerst een account aan via https://jeugdschoten.recreatex.be/. Door deze uitzonderlijke omstandigheden moet je daarna telefonisch inschrijven op het nummer 03 685 19 18.

Om Schotense kinderen zeker de kans te geven om in te schrijven, kunnen enkel zij al inschrijven op dinsdag 9 juni. Vanaf woensdag 10 juni zijn de inschrijvingen open voor iedereen.

Je kan ons bereiken:

  • Iedere weekdag van 9.00 tot 12.30 u en van 13.30 tot  17.00 u
  • Iedere donderdagavond van 17.00 tot 19.00 u
  • Extra op dinsdag 9 juni van 17.00 tot 19.00 u

Na de inschrijving ontvang je een mail met de informatie over hoe je moet betalen. Opgelet: betaal op tijd. Als we je betaling niet binnen de week ontvangen, ben je de voorbehouden plaats(en) kwijt. Na de betaling krijg je een bevestigingsmail met alle nodige informatie over het verloop van de Grabbelpas.

Sportkampen

 Bekijk het overzicht met activiteiten

Hoe inschrijven?

Inschrijven vanaf dinsdag 9 juni 2020 om 9.00 u via https://webshopschoten.recreatex.be/. Na de inschrijving krijg je de factuur per mail doorgestuurd en na de betaling krijg je een bevestigingsmail met alle nodige informatie over het verloop van de sportweek. Voor meer info of inschrijven via telefoon bel je naar 03 680 10 70.

Om Schotense kinderen zeker de kans te geven om in te schrijven, kunnen enkel zij al inschrijven op dinsdag 9 juni. Vanaf woensdag 10 juni zijn de inschrijvingen open voor iedereen.

Coronamaatregelen

Grabbelpas

Alle kinderen worden opgesplitst in 3 contactbubbels per week. Rode bubbel: 4-5 jaar, gele bubbel: 6-8 jaar en de blauwe bubbel: 9-12 jaar. Een weekbubbel telt maximum 50 personen. Contactbubbels zijn volledig gescheiden en komen niet met elkaar in contact. Er zal een centraal aanmeldpunt zijn voor het kasteel van Schoten van waaruit je naar de juiste locatie verwezen wordt.

Sportkampen

Alle kinderen worden opgesplitst in 2 contactbubbels per week. Een bubbel zal een hele week sporten in en rond Sporthal de Zeurt, de tweede bubbel gebruikt de accommodatie van voetbalclub Simikos. Een weekbubbel telt maximum 50 personen, de contactbubbels zijn volledig gescheiden en komen niet met elkaar in contact. Er zal een centraal aanmeldpunt zijn van waaruit je naar de juiste locatie verwezen wordt. 

Enkel kinderen van 4 tot en met 11 jaar (op het moment van het kamp) kunnen momenteel deelnemen aan de sportkampen. Kinderen vanaf 12 jaar mogen niet zonder mondmasker en op minder dan 1,5 meter van elkaar sporten. Die voorwaarden kunnen we niet garanderen op onze sportkampen.

Terug naar nieuwsoverzicht