Zomermuziekavond - Hijaz

Hijaz is een schoot waar een millennium aan tradities en een eeuw aan jazz vrij spel verlenen aan improvisatie. Het is de hartslag van de aarde zelf die je voelt wanneer de piano, oud, contrabas en percussie één worden in een tuinfeest dat het leven is. Schotenaren Niko Deman en Ben Faes beloven samen met hun bandleden een zinderende thuismatch te spelen. Alvast een tip: een concert van Hijaz ...

Waar
Academie Beeldende Kunst Schoten
Vordensteinstraat 47, 2900 Schoten
Wanneer
do 05/08 2021 om 20:00 tot 21:30
Organisatie
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
Hijaz is een schoot waar een millennium aan tradities en een eeuw aan jazz vrij spel verlenen aan improvisatie. Het is de hartslag van de aarde zelf die je voelt wanneer de piano, oud, contrabas en percussie één worden in een tuinfeest dat het leven is.

Schotenaren Niko Deman en Ben Faes beloven samen met hun bandleden een zinderende thuismatch te spelen. Alvast een tip: een concert van Hijaz neem je best tot jezelf met open mond en gesloten ogen, de sfeer filmisch, de atmosfeer ontbrand en de ziel ontbloot.

De zomermuziekavonden beginnen om 20 uur en zijn volledig gratis. Schrijf ieder lid van je bubbel individueel in (maximum 4 personen). Verdere praktische info ontvang je na inschrijving.

Bron: UiTinVlaanderen.be