Zomermuziekavond - Cream Colored Ponies

Cream Colored Ponies delen graag met jou hun passie voor de swingmuziek uit de jaren '30 en '40. Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer, bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid. Verwacht je aan de mooiste liedjes uit The Great American Songbook, helemaal in de stijl van Louis Armstrong, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald ...

Waar
Academie Beeldende Kunst Schoten
Vordensteinstraat 47, 2900 Schoten
Wanneer
do 12/08 2021 om 20:00 tot 21:30
Organisatie
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
Cream Colored Ponies delen graag met jou hun passie voor de swingmuziek uit de jaren '30 en '40. Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer, bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid.

Verwacht je aan de mooiste liedjes uit The Great American Songbook, helemaal in de stijl van Louis Armstrong, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en andere meesters uit de swingmuziek. Dit alles komt samen in een vintage swingjazzband die je liefde voor het genre zal doen groeien.

De zomermuziekavonden beginnen om 20 uur en zijn volledig gratis. Schrijf ieder lid van je bubbel individueel in (maximum 4 personen). Verdere praktische info ontvang je na inschrijving.

Bron: UiTinVlaanderen.be