Zomermuziekavond: Cover-up

Wie houdt van gitaarrock, kan maar beter naar het optreden van Cover-Up komen. Zanger John Baeyens richtte de band in 2018 op en met succes. De groep viel snel in de smaak en de boekingen kwamen vlot binnen. Ook dit jaar staan er heel wat optredens op de planning, waarbij de heren ook Schoten met een bezoekje vereren. Of zeg maar bezoek, want met covers van o.a. The Kinks, Metallica, Bon Jovi ...

Waar
Kasteel van Schoten
Kasteeldreef 61, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Wie houdt van gitaarrock, kan maar beter naar het optreden van Cover-Up komen. Zanger John Baeyens richtte de band in 2018 op en met succes. De groep viel snel in de smaak en de boekingen kwamen vlot binnen. Ook dit jaar staan er heel wat optredens op de planning, waarbij de heren ook Schoten met een bezoekje vereren.

Of zeg maar bezoek, want met covers van o.a. The Kinks, Metallica, Bon Jovi en TC Matic mag je je aan een stevige rockavond verwachten. Een trip down memory lane met een repertoire dat een periode overkoepelt van de jaren 70 tot nu. Leuk detail: drummer Marc Ségal speelt in Schoten een thuismatch. Cover-Up zal dus ongetwijfeld haar beste beentje voorzetten om het Schotense publiek met een tevreden glimlach van herkenning huiswaarts te sturen. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een avond vol ambiance en nostalgie.

Bron: UiTinVlaanderen.be