Zomermuziekavond: Bob, Frank en zussen

Bob, Frank en Zussen is een muziekgroep die zich al jarenlang weet te onderscheiden binnen het Vlaamse muzieklandschap. Niet alleen omwille van haar muziek, maar ook haar geschiedenis. Zo behaalde de band in 1975 een tweede plaats in de wedstrijd ‘Ontdek de Ster’ van de toenmalige BRT. Met een mix van eigentijdse interpretaties van vocale en instrumentale muziek uit de middeleeuwen en ...

Waar
Kasteel van Schoten
Kasteeldreef 61, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Bob, Frank en Zussen is een muziekgroep die zich al jarenlang weet te onderscheiden binnen het Vlaamse muzieklandschap. Niet alleen omwille van haar muziek, maar ook haar geschiedenis. Zo behaalde de band in 1975 een tweede plaats in de wedstrijd ‘Ontdek de Ster’ van de toenmalige BRT.

Met een mix van eigentijdse interpretaties van vocale en instrumentale muziek uit de middeleeuwen en renaissance slagen zij erin om oude muziek een actuele klank te geven. Een uitgebreid akoestisch instrumentarium van onder meer blokfluiten, violen en mandolines zorgt bovendien voor de nodige afwisseling. Zo maakt deze oudste nog bestaande Antwerpse muziekgroep oude muziek toegankelijk voor een modern publiek. Jong en oud is dan ook van harte welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be