'Workshop tekenen en schilderen in de natuur'

Schildercursussen voor kinderen en jongeren Wil je graag leren tekenen en schilderen in de natuur? Ben je curieus en heb je zin op een speelse manier om uw eigen verhaal en personages te leren tekenen? Is fantasie en spel de manier van doen voor u? Met een potlood en/of aquarel potlood, tekenpapier, bikken, houtskool, inkt, enz zal je mooie tekeningen doen. Schilderatelier Avdia Van Art is ...

Waar
Schoten Dennenbad
Recreatie Domein Schoten Dennenbad, Kempensedreef 24, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 20.0
Basistarief: 20,00 €
Meer informatie
Schildercursussen voor kinderen en jongeren
Wil je graag leren tekenen en schilderen in de natuur? Ben je curieus en heb je zin op een speelse manier om uw eigen verhaal en personages te leren tekenen? Is fantasie en spel de manier van doen voor u? Met een potlood en/of aquarel potlood, tekenpapier, bikken, houtskool, inkt, enz zal je mooie tekeningen doen.
Schilderatelier Avdia Van Art is een creatief project voor kinderen, jonge mensen en volwassenen waar jonge mensen van 6 tot 30 jaar kunnen experimenteren met schilderen, tekst en beeld.
Onder de begeleiding van de kunstenares en therapeute Avdia Van Art kunnen de kinderen en jongeren hun talenten ontdekken en krijgen ze de kans hun persoonlijk verhaal te vertellen. De bron inspiratie van hun verhalen is hun eigen leefwereld en de hun eigen verbeelding en fantasie. Deze begeleiding gebeurt op een discrete wijze en de kunstenares helpt hun innerlijke te vertalen in vorm, kleuren en lijnen via intuïtieve kunst. De deelnemers schilderen vanuit hun buikgevoel en experimenteren met verschillende kunsttechnieken zoals rakeltechniek, collage, enz…
We bieden creatieve cursussen in open lucht in Schoten Dennenbad in een caravan. Op deze locatie organiseren we workshops van een dag of twee en projecten aangepast aan hun wereld. We werken ook samen met andere organisaties en culturele centra.
Wij kunnen de jongeren ondersteunen bij het opstarten van een kunstproject.
We hebben twee locaties: in Schoten Dennenbad en Merksem, Laarbestraat 20, bus 4, 2170.

Bron: UiTinVlaanderen.be