Workshop: Stempels maken uit gom (6+)

Gooi je oude gommen niet weg, want je leert in deze workshop een aantal technieken om stempels te maken uit gom. Hiermee kan je dan naar hartenlust stempelen, in alle mogelijke kleurtjes en op allerlei verschillende dragers zoals karton, tote bags, shirts, doosjes of schriftjes. We kunnen de stempeltjes ook mixen en zo een kleurrijke ‘cadavre exquis’* bij elkaar stempelen met aparte hoofdjes, ...

Waar
CC Schoten - Braembib, Sint-Cordulaplein 13, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 8.0
Basistarief: € 8,00
abo: € 5,00
kind (-12): € 5,00
kind (-12): € 5,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Gooi je oude gommen niet weg, want je leert in deze workshop een aantal technieken om stempels te maken uit gom. Hiermee kan je dan naar hartenlust stempelen, in alle mogelijke kleurtjes en op allerlei verschillende dragers zoals karton, tote bags, shirts, doosjes of schriftjes. We kunnen de stempeltjes ook mixen en zo een kleurrijke ‘cadavre exquis’* bij elkaar stempelen met aparte hoofdjes, beentjes en alles wat je maar kan bedenken. Druk er je eigen stempel op!
*Een cadavre exquis is een techniek die surrealistische dichters en kunstenaars gebruikten om samen gedichten of tekeningen te maken. Iemand tekent het hoofd, een ander het lijfje en nog een andere kunstenaar tekent de benen om zo tot een bizar resultaat te komen.