Workshop: Houtsnedes maken van lindehout (14+)

Illustratrice Vanessa Verstappen maakt je warm voor de bijzondere en ambachtelijke techniek van de houtsnede. Een wereld vol houtkrullen, zoete houtgeuren en vooral traagheid en rust. In deze workshop maakt illustratrice Vanessa Verstappen je warm voor de bijzondere en ambachtelijke techniek van de houtsnede. Een wereld vol houtkrullen, zoete houtgeuren en vooral traagheid en rust. Je leert ...

Waar
CC Schoten - Braembib, Sint-Cordulaplein 13, 2900 Schoten
Wanneer
do 26/03 2020 om 19:00
Organisatie
Prijs
€ 8.0
Basistarief: € 8,00
abo: € 5,00
student (met kaart): € 5,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Illustratrice Vanessa Verstappen maakt je warm voor de bijzondere en ambachtelijke techniek van de houtsnede. Een wereld vol houtkrullen, zoete houtgeuren en vooral traagheid en rust.

In deze workshop maakt illustratrice Vanessa Verstappen je warm voor de bijzondere en ambachtelijke techniek van de houtsnede. Een wereld vol houtkrullen, zoete houtgeuren en vooral traagheid en rust. Je leert met verschillende gutsen een houtsnede maken in een massief lindehoutenblokje. Dit houtblok leer je in de workshop zelf met de hand afdrukken. Een techniek waarmee je hierna ook thuis verder kan experimenteren. De gutsen worden alvast vlijmscherp geslepen! Deze workshop is toegankelijk voor iedereen vanaf 14 jaar.