Winterwandeling in 't Asbroek

Er is hard gewerkt in 't Asbroek. Uit veiligheidsoverwegingen werden de eerste rijen populieren gekapt, deze versleten bomen vielen meer en meer in de aangrenzende tuinen. De natuur zal deze ravage zeker snel terug innemen en herstellen. Er is nu plaats voor Essen, Elzen, Berken enzovoort. Een ideaal moment om alles eens te bekijken en een aantal nieuwe plekjes te ontdekken. Onze ervaren gids ...

Waar
't Asbroek
Asbroeklaan x, 2900 Schoten
Wanneer
zo 12/01 2020 om 14:00 tot 16:00
Organisatie
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Contact
Telefoonnummer: 0498397173
Meer informatie
Er is hard gewerkt in 't Asbroek. Uit veiligheidsoverwegingen werden de eerste rijen populieren gekapt, deze versleten bomen vielen meer en meer in de aangrenzende tuinen. De natuur zal deze ravage zeker snel terug innemen en herstellen. Er is nu plaats voor Essen, Elzen, Berken enzovoort.
Een ideaal moment om alles eens te bekijken en een aantal nieuwe plekjes te ontdekken. Onze ervaren gids Dominique Put vertelt u ook wat er in het winters bos zoal te beleven valt.
Samenkomst aan de ingang van 't Asbroek in de Asbroeklaan te Schoten. Inschrijven is niet nodig. Honden niet toegelaten. Niet geschikt voor rolwagens. Laarzen zijn aan te raden.

Bron: UiTinVlaanderen.be