Wereldlichtjesdag

We verzamelen om 18u45 aan de ingang van de gemeentelijke begraafplaats en wandelen naar de Vlinderboom. Om 19u ontsteken we lichtjes ter herdenking van overleden kinderen. U kan uw eigen lichtje meebrengen, maar er worden ook lichtjes voorzien. Na een ingetogen tekst en lied, wandelen we samen naar Foyer De Kaekelaar waar we u graag een warme drank aanbieden. We nemen zo deel aan ...

Waar
Begraafplaats Schoten
Hendrik Consciencestraat 2A, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
We verzamelen om 18u45 aan de ingang van de gemeentelijke begraafplaats en wandelen naar de Vlinderboom. Om 19u ontsteken we lichtjes ter herdenking van overleden kinderen.

U kan uw eigen lichtje meebrengen, maar er worden ook lichtjes voorzien. Na een ingetogen tekst en lied, wandelen we samen naar Foyer De Kaekelaar waar we u graag een warme drank aanbieden. We nemen zo deel aan Wereldlichtjesdag of World Wide Candle Lighting waarbij over de hele wereld om 19u lokale tijd lichtjes worden aangestoken. Omdat we in verschillende tijdszones leven is het idee dat er die dag ieder uur ergens op de wereld kaarsen worden aangestoken voor een overleden kind.

Bron: UiTinVlaanderen.be