We are not... Han Thomas

Han Thomas: een 'gloednieuwe' oude rasartiest rijst op uit de jaren 70. Samen met de Star Struck Band blaast hij het seventies levenslied, nieuw leven in. De Vlaamse muzikale helden van toen worden met het nodige respect neergezet en geëerd. Het beste van toen in het mooie Vlaams. Geef toe, de Vlaamse charmezanger uit de jaren 70 is dringend aan een revival toe. Uit het DNA van onze muzikale ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
vr 28/05 2021 om 20:00
Organisatie
Prijs
€ 14.0
Basistarief: € 14,00
student (met kaart): € 10,00
vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Han Thomas: een 'gloednieuwe' oude rasartiest rijst op uit de jaren 70. Samen met de Star Struck Band blaast hij het seventies levenslied, nieuw leven in. De Vlaamse muzikale helden van toen worden met het nodige respect neergezet en geëerd. Het beste van toen in het mooie Vlaams.

Geef toe, de Vlaamse charmezanger uit de jaren 70 is dringend aan een revival toe. Uit het DNA van onze muzikale helden van weleer creëerde de ploeg van We Are Not een ‘gloednieuwe’ oude rasartiest: Han Thomas.

Samen met de Star Struck Band brengt Han Thomas de prachtigste liedjes van hemzelf en zijn tijdgenoten: vrienden als Will Tura, Jimmy Frey, Paul Severs en Elvis. Maar Han Thomas brengt niet alleen het allerbeste van het Vlaamse seventies levenslied, verwacht je ook aan enkele covers die toen gemaakt hadden moeten zijn.

Met vuur in de lendenen en een onverwoestbare haarlijn brengen Han Thomas en de Star Struck Band het beste van toen in het mooie Vlaams. 

We Are Not… Han Thomas eert de Vlaamse muzikale helden van toen met evenveel respect als de helden in hun vorige shows: Major Tom (David Bowie), Byrning down the house (Talking Heads) en We love Lou (Lou Reed).