Vlaanderen Feest: Academische zitting

Kom op zondag 12 juli om 11 uur naar de traditionele academische zitting naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag! De 11 juli-boodschap van de gemeente wordt uitgesproken door onze Schepen van Cultuur Charlotte Klima. Bart Fierens spreekt als voorzitter van het 11 juli Komitee en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Maya Descheemaeker, studente gitaar aan het conservatorium van Antwerpen. ...

Waar
Cultuurcentrum Schoten - De Kaekelaar
Sint Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
Kom op zondag 12 juli om 11 uur naar de traditionele academische zitting naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag! De 11 juli-boodschap van de gemeente wordt uitgesproken door onze Schepen van Cultuur Charlotte Klima. Bart Fierens spreekt als voorzitter van het 11 juli Komitee en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Maya Descheemaeker, studente gitaar aan het conservatorium van Antwerpen.

Burgemeester Maarten De Veuster zal ook het lint overhandigen aan de 8ste Ridder in de Orde van de Schotense Leeuw. Omwille van het coronavirus is inschrijven verplicht via flor.yperman@skynet.be. De inkom is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be