Vergeet mij niet

Vergeet mij niet is een lichtvoetige vertelling over een grootvader, een kleinzoon en de dementie die tussen beiden komt. Een lichtvoetige vertelling over een grootvader, een kleinzoon en de dementie die tussen beiden komt. Herman is een oude weduwnaar die zich verscholen houdt in de vertrouwde omgeving van zijn huis. Het weinige contact met de buitenwereld komt van zijn kleinzoon, Stan. ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 14.0
Basistarief: € 14,00
abo: € 12,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Vergeet mij niet is een lichtvoetige vertelling over een grootvader, een kleinzoon en de dementie die tussen beiden komt.

Een lichtvoetige vertelling over een grootvader, een kleinzoon en de dementie die tussen beiden komt. Herman is een oude weduwnaar die zich verscholen houdt in de vertrouwde omgeving van zijn huis. Het weinige contact met de buitenwereld komt van zijn kleinzoon, Stan. Wanneer Herman langzaamaan door dementie ingekapseld raakt, wordt de eens zo vertrouwde grootvader-kleinzoonrelatie bezaaid met nieuwe en onbekende hindernissen. De ziekte vreet aan Herman, ontneemt hem structuur en brengt chaos in de plaats. In de zoektocht van Stan naar zijn grootvader van vroeger, blijkt humor het beste bindmiddel tussen deze twee generaties.

“Dit soort maatschappelijk relevant theater heeft een belangrijke rol te spelen in ons theaterlandschap.” Concertnews