Van Corsari tot Appermont

Jackobond en Bastien blikken met historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek terug op de beginjaren van de Vlaamse en Nederlandse televisie. Een wervelende middagvoorstelling, opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren en -presentatrices van weleer. Denk hierbij aan Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari of Jan Theys. Aan de hand van historische ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 14.0
Basistarief: € 14,00
abo: € 12,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Jackobond en Bastien blikken met historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek terug op de beginjaren van de Vlaamse en Nederlandse televisie.

Een wervelende middagvoorstelling, opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren en -presentatrices van weleer. Denk hierbij aan Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari of Jan Theys. Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek blikken Jackobond en Bastien terug op de beginjaren van de Vlaamse en Nederlandse televisie.

Legendarische televisieshows worden herontdekt en nagespeeld. Er worden verhalen verteld en deuntjes van toen worden van onder het stof gehaald. ‘Van Corsari tot Appermont’ is een gevarieerde show voor iedereen die zich bij het aanzetten van zijn televisietoestel afvraagt hoe het ook alweer allemaal begonnen is!