Uitstap: Interbellumarchitectuur tussen groene dennen - AFGELAST

Architect Erik Block neemt je tijdens een architectuurwandeling mee op sleeptouw doorheen de wijk Koningshof. Langs enkele prachtige architecturale parels die gebouwd werden tussen de twee wereldoorlogen. In april 2020 organiseren curator Harrie Hendrickx en de culturele diensten een expo in het Kasteel van Schoten over kunstenaars uit het Interbellum die in Schoten woonden. In het kader van ...

Waar
CC Schoten - Op locatie, ,
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 12.0
Basistarief: € 12,00
abo: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets, Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Architect Erik Block neemt je tijdens een architectuurwandeling mee op sleeptouw doorheen de wijk Koningshof. Langs enkele prachtige architecturale parels die gebouwd werden tussen de twee wereldoorlogen.

In april 2020 organiseren curator Harrie Hendrickx en de culturele diensten een expo in het Kasteel van Schoten over kunstenaars uit het Interbellum die in Schoten woonden. In het kader van deze expo neemt Schotens architect Erik Block je tijdens een architectuurwandeling mee op sleeptouw doorheen de wijk Koningshof. Hij neemt je mee langs enkele prachtige architecturale parels die gebouwd werden tussen de twee wereldoorlogen. Zo ontdek je tussen de groene dennen architecturale schatten van gerenommeerde architecten, zoals Julien Schillemans, Huib Hoste, Ernest Wauters e.a.