Uitstap: Brouwerij 't Pakhuis

Op deze uitstap krijg je met een sfeervolle, ludieke presentatie uitleg over de productie van bier. Je maakt tijdens de rondleiding kennis met 3 speciaalbieren uit het assortiment van ’t Pakhuis. ’t Pakhuis brouwt sinds 1996 ambachtelijk, Antwerps bier. Deze huisbrouwerij is een van de weinige waar nog op authentieke wijze bier wordt gebrouwen, dus louter met natuurlijke grondstoffen en zonder ...

Waar
CC Schoten - Op locatie, ,
Wanneer
19/11 in 11:00 | 14:00
Organisatie
Thema
Prijs
€ 12.0
Basistarief: € 12,00
basis: € 14,00
Reservaties
Bestel tickets, Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Op deze uitstap krijg je met een sfeervolle, ludieke presentatie uitleg over de productie van bier. Je maakt tijdens de rondleiding kennis met 3 speciaalbieren uit het assortiment van ’t Pakhuis.

’t Pakhuis brouwt sinds 1996 ambachtelijk, Antwerps bier. Deze huisbrouwerij is een van de weinige waar nog op authentieke wijze bier wordt gebrouwen, dus louter met natuurlijke grondstoffen en zonder filtrage of pasteurisatie. De kwaliteit van het bier staat op de eerste plaats.

Je maakt kennis met de wereld van speciaalbier én natuurlijk met ’t Pakhuis. Met de neus op de brouwketels krijg je tijdens een sfeervolle, ludieke presentatie uitleg over de productie van bier. Je maakt tijdens de rondleiding kennis met 3 speciaalbieren uit het assortiment van ’t Pakhuis. Schol!