Tweedehands rommelmarkt en spullenbeurs voor kinderkleding, speelgoed en fietsen

Op zondag 17 oktober van 10.00 uur tot 13.30 uur bieden ouders van onze school hun te kleine kinderkleertjes, werkloos geworden speelgoed en uitgelezen kinderboeken een tweede leven aan bij een nieuwe eigenaar. Alles wat verkocht wordt is voor kinderen tot 12 jaar. Na een jaartje gedwongen afwezigheid vliegt de ouderraad er weer in met een speciale editie van onze populaire spullenbeurs. We ...

Waar
Basisschool Bloemendaal
Paalstraat 309, 2900 Schoten
Wanneer
zo 17/10 2021 om 10:00 tot 13:30
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
Op zondag 17 oktober van 10.00 uur tot 13.30 uur bieden ouders van onze school hun te kleine kinderkleertjes, werkloos geworden speelgoed en uitgelezen kinderboeken een tweede leven aan bij een nieuwe eigenaar. Alles wat verkocht wordt is voor kinderen tot 12 jaar.

Na een jaartje gedwongen afwezigheid vliegt de ouderraad er weer in met een speciale editie van onze populaire spullenbeurs. We laten niets aan het toeval over en organiseren een coronaproof openluchteditie op onze school. Wees gerust, wel buiten maar toch overdekt want tegen de grillen van het Belgische weer vonden we nog steeds geen oplossing.

Ook dit jaar krijgen kinderfietsen (maar ook steps, go-carts, ...) een plaats in de spotlights op onze tweedehands fietsenmarkt.

Interesse? Kom dan op zondag 17 oktober vanaf 10u00 langs op Basisschool Bloemendaal, Paalstraat 309, Schoten.

Kom je met de wagen? Dan vragen we je om te parkeren op de nabijgelegen parkings.

Honden en (e)-sigaretten horen niet thuis op de speelplaats. Laat ze daarom thuis.

Wij voorzien een buiten-bar met enkele snacks en drankjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be