The Post

The Washington Post krijgt documenten in handen die kunnen bewijzen dat het Pentagon de Amerikaanse bevolking systematisch voorliegt over de impact van de oorlog in Vietnam. Wat zullen de gevolgen zijn van de publicatie van deze documenten? Begin jaren 70 kunnen Ben Bradlee (Tom Hanks) en Kay Graham (Meryl Streep) van The Washington Post de hand leggen op documenten die bewijzen dat het ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 5.0
Basistarief: € 5,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
The Washington Post krijgt documenten in handen die kunnen bewijzen dat het Pentagon de Amerikaanse bevolking systematisch voorliegt over de impact van de oorlog in Vietnam. Wat zullen de gevolgen zijn van de publicatie van deze documenten?

Begin jaren 70 kunnen Ben Bradlee (Tom Hanks) en Kay Graham (Meryl Streep) van The Washington Post de hand leggen op documenten die bewijzen dat het Pentagon de Amerikaanse bevolking systematisch voorliegt over de impact van de oorlog in Vietnam. Als uitgever en hoofdredacteur stellen ze alles in het werk om de documenten te publiceren na een verbod van de regering onder president Nixon. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.

Een energieke en meeslepende thriller van Spielberg over de Pentagon Papers en een president die op ramkoers ligt met de vrije pers.