T.A.N.I.A.

Tania Van der Sanden is bijzonder openhartig en genereus in haar eerste onewomanshow. Met het grootste gemak en de vakkundigheid die haar eigen is, laat ze een waaier aan personages op het publiek los, waaronder zuster Fredeswinde van het Vita et Pax-college van Schoten! Als iemand aan mij vraagt: “Hoe is het?” Dan zeg ik altijd “goed”, ook al is het niet goed. Want als ik zeg: “Het is niet ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 16.0
Basistarief: € 16,00
abo: € 12,00
student (met kaart): € 10,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Tania Van der Sanden is bijzonder openhartig en genereus in haar eerste onewomanshow. Met het grootste gemak en de vakkundigheid die haar eigen is, laat ze een waaier aan personages op het publiek los, waaronder zuster Fredeswinde van het Vita et Pax-college van Schoten!

Als iemand aan mij vraagt: “Hoe is het?” Dan zeg ik altijd “goed”, ook al is het niet goed. Want als ik zeg: “Het is niet goed”, dan krijg ik natuurlijk de vraag: “Oei, wat is er dan?” En dan moet je dat allemaal gaan uitleggen. En dat wil ik die ander niet aandoen.
Actrice Tania Van der Sanden is bijzonder openhartig en genereus in haar eerste onewomanshow. Met het grootste gemak en de vakkundigheid die haar eigen is, laat ze een waaier aan personages op het publiek los: Guillaume van de toneelschool, moeder Liliane van Deurne, nonkel Warre en tante Lida, zuster Fredeswinde van het Vita et Pax-college van Schoten en last but not least: Tania zelf. Maar jezelf… ben je dat alleen maar? Of kun je dat ook spelen? Naarmate Tania in de voorstelling dichter bij zichzelf komt, wordt ook de traan onder de lach voelbaar.