Stef Kamil Carlens (solo)

Muziek als een choreografie: Stef Kamil Carlens bespeelt zijn arsenaal aan instrumenten soms met 7 tegelijk, minutieus getimed ontstaat een krachtige, maar verfijnde eenheid van groove en melodie. Zijn One man band lijkt zich voor je oren en ogen soms tot een wervelende band te ontpoppen. Stef Kamil Carlens maakte met zijn eerste soloplaat Stuck In The Status Quo (2017) zijn succesvolle ...

Waar
CC Schoten - De Kaekelaar, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
do 08/04 2021 om 20:00 tot 20:00
Organisatie
Prijs
€ 22.0
Basistarief: € 22,00
vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 18,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurcentrum@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Muziek als een choreografie: Stef Kamil Carlens bespeelt zijn arsenaal aan instrumenten soms met 7 tegelijk, minutieus getimed ontstaat een krachtige, maar verfijnde eenheid van groove en melodie.
Zijn One man band lijkt zich voor je oren en ogen soms tot een wervelende band te ontpoppen.

Stef Kamil Carlens maakte met zijn eerste soloplaat Stuck In The Status Quo (2017) zijn succesvolle rentree in het popcircuit als soloartiest. In 2019 kwam de opvolger Making Sense Of Infinity uit, die door pers en publiek positief onthaald werd.

In zijn soloconcerten omringt hij zich met opmerkelijke instrumenten: een houten basharmonium, vintage synths, schelpen en belletjes, orgeltjes, drummachines en een reeks bijzondere gitaren.  
Omdat hij soms op zeven instrumenten tegelijk speelt, lijkt zijn muziek wel een soort choreografie. Minutieus getimede bewegingen vormen een krachtige, maar verfijnde eenheid van groove en melodie. Stef Kamil Carlens staat alleen op het podium, maar soms lijkt het alsof er een volledige band staat te spelen!

“Carlens is een liedjesfluisteraar die met zachte stem betovering over onze hoofden uitstrooit, en hieris hij in zeer grote vorm.” – Humo (****)