Sinterklaas in Schoten

Brave kinderen: duid zaterdag 30 november met een grote cirkel aan in je agenda, want dan komt Sinterklaas naar Schoten! Wie graag de Sint als eerste wil zien moet om klokslag 14u in de Theofiel van Cauwenberghslei staan. Van daaruit zullen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten in een grote stoet via de Kruispadstraat en de Paalstraat richting Sint-Cordulaplein rijden. Daar (rond 14u30) zullen de ...

Waar
Cultuurcentrum Schoten - De Kaekelaar
Sint Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Contact
jeugddienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 685 19 18
Meer informatie
Brave kinderen: duid zaterdag 30 november met een grote cirkel aan in je agenda, want dan komt Sinterklaas naar Schoten!

Wie graag de Sint als eerste wil zien moet om klokslag 14u in de Theofiel van Cauwenberghslei staan. Van daaruit zullen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten in een grote stoet via de Kruispadstraat en de Paalstraat richting Sint-Cordulaplein rijden. Daar (rond 14u30) zullen de Sint en zijn Pieten een show opvoeren en mag je Sinterklaas gaan groeten. Vergeet ook je tekening voor de Sint niet!

Voor (13u) of na (15u) de Sintstoet kan je in het cultuurcentrum terecht voor een optreden van 'The Peatles'. Zij brengen een spetterende muziekshow met de grootste Sinterklaashits.
Tickets via: Cultuurcentrum Schoten, 03 680 23 40, cultuurcentrum@schoten.be of www.ccschoten.be

Bron: UiTinVlaanderen.be