Sinterklaas in Schoten

Brave kinderen: duid zaterdag 24 november met een grote cirkel aan in je agenda, want dan komt Sinterklaas naar Schoten! Wie graag de Sint als eerste wil zien moet om klokslag 14u aan de Delhaize in de Theofiel van Cauwenberghslei staan. Van daaruit zullen de Sint en zijn Zwarte Pieten in een grote stoet door de Paalstraat richting Sint-Cordulaplein rijden. Daar (rond 14u30) zullen de Sint en ...

Waar
Cultuurcentrum Schoten - De Kaekelaar
Sint Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Contact
jeugddienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 685 19 18
Meer informatie
Brave kinderen: duid zaterdag 24 november met een grote cirkel aan in je agenda, want dan komt Sinterklaas naar Schoten!

Wie graag de Sint als eerste wil zien moet om klokslag 14u aan de Delhaize in de Theofiel van Cauwenberghslei staan. Van daaruit zullen de Sint en zijn Zwarte Pieten in een grote stoet door de Paalstraat richting Sint-Cordulaplein rijden. Daar (rond 14u30) zullen de Sint en zijn Pieten zelf een show opvoeren en mag je de Sint gaan groeten.

Voor (13u) of na (15u) de Sintstoet kan je in het cultuurcentrum terecht voor een optreden van 'De Peatles'. Zij brengen een spetterende muziekshow met de grootste Sinterklaashits.
Tickets via: CC Schoten, 03 680 23 40, cultuurcentrum@schoten.be of www.ccschoten.be

Bron: UiTinVlaanderen.be