Sint-Michielsrun

De Sint-Michielsrun is een recreatieve loop door de gebouwen en op het terrein van de school. Tijdens het lopen zal je op plaatsen komen die op andere momenten niet toegankelijk zijn. Om het geheel nog unieker te maken, dompelen we de school onder in het thema film en zal u tijdens de run doorheen verschillende filmwerelden lopen. Om het thema te doen leven, is het een meerwaarde om je te ...

Waar
Sint-Michielscollege
Papenaardekenstraat 53, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 7.0
Basistarief: 7,00 €
Meer informatie
De Sint-Michielsrun is een recreatieve loop door de gebouwen en op het terrein van de school. Tijdens het lopen zal je op plaatsen komen die op andere momenten niet toegankelijk zijn. Om het geheel nog unieker te maken, dompelen we de school onder in het thema film en zal u tijdens de run doorheen verschillende filmwerelden lopen. Om het thema te doen leven, is het een meerwaarde om je te verkleden. Dit is echter geen verplichting.
De opbrengst van dit evenement zal gebruikt worden om ’t Lommert te ondersteunen. Dit is een kleine school die een algemene en beroepsgerichte vorming aanbiedt aan jongeren met leermoeilijkheden (type 1), jongeren met emotionele en/of gedragsproblemen (type 3) en jongeren met de diagnose autismespectrumstoornis (type 9) binnen opleidingsvorm 3.

Bron: UiTinVlaanderen.be