Schrijfweekend De kracht van betekenis

Het schrijfweekend De kracht van betekenis is gebaseerd op het gelijknamige boek van Emily Esfahani Smith. Tegenover het nastreven van een gelukkig leven, plaatst de schrijfster het waardige alternatief van een zinvol leven. Niet geluk, maar betekenis maakt het leven de moeite waard. Een betekenisvol leven is volgens haar gebaseerd op vier pijlers: ergens bij horen een motiverend doel hebben ...

Waar
Priorij regina Pacis
Sint Amelbergalei 35, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 280.0
Basistarief: 280,00 €
vroegboekkorting: 250,00 €
Reservaties
Contact
info@zinderen.be
Telefoonnummer: 0473467313
Meer informatie
Het schrijfweekend De kracht van betekenis is gebaseerd op het gelijknamige boek van Emily Esfahani Smith. Tegenover het nastreven van een gelukkig leven, plaatst de schrijfster het waardige alternatief van een zinvol leven.

Niet geluk, maar betekenis maakt het leven de moeite waard. Een betekenisvol leven is volgens haar gebaseerd op vier pijlers:

ergens bij horen
een motiverend doel hebben
het eigen levensverhaal
mystieke ervaringen
Deze vier thema’s gaan we al schrijvend onderzoeken. We gebruiken de technieken van het verbindend schrijven, creatieve werkvormen zoals collage, tekenen, visualisatie en meditatie. Al schrijvend ervaren we wat er in onszelf leeft en ontdekken we onze eigen wijsheid. Dit weekend is een moment voor jezelf, om te herbronnen en stil te staan bij wat voor jou betekenisvol is.

Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om deel te nemen aan het weekend. Schrijfervaring is ook niet nodig, enkel het verlangen en de bereidheid om jezelf en de wereld rondom te ontdekken.

Meer informatie op www.zinderen.be of telefonisch 0473 / 46 73 13

Bron: UiTinVlaanderen.be