Schoten viert Vlaanderen Feest aan het Havenplein!

Ook in 2017 zet Schoten graag Vlaanderen weer in de bloemetjes. In de creatieve zomerbar van Schoten Bad brengen we de Vaart-recreatie weer helemaal tot leven. Om 16u en 17u30 kunnen de jonge bezoekers genieten van Zeeboenk door FroeFroe en Theater Woelwater. Monster aan voor deze nieuwe voorstelling van Froefroe voor en over (klein)mannen met baarden en loze meisjes die willen gaan varen. ...

Waar
Havenplein
Villerslei , 2900 Schoten
Wanneer
za 01/07 2017 om 16:00 tot 22:00
Prijs
gratis
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Ook in 2017 zet Schoten graag Vlaanderen weer in de bloemetjes. In de creatieve zomerbar van Schoten Bad brengen we de Vaart-recreatie weer helemaal tot leven.

Om 16u en 17u30 kunnen de jonge bezoekers genieten van Zeeboenk door FroeFroe en Theater Woelwater. Monster aan voor deze nieuwe voorstelling van Froefroe voor en over (klein)mannen met baarden en loze meisjes die willen gaan varen. Trek uw zuidwester wat dieper over uw oren, stop uw pijp met gedroogd zeewier en neem nog een gulzige beet van uw ranzige tweebak. Landrotten en zoetwatermatrozen blijven beter aan land! Met livemuziek, schone installaties en publieke interactie!

Met Gert Dupont en live muziek van Rein Vanvinckenroye e.a.
Coaching: Dimitri Duquennoye

Om 19u30 duikt Voice Male met het programma ‘Nedertalers’ in het repertoire van Louis Neefs tot Gers Pardoel, van Will Tura tot Yasmine, … . Na heel wat jaren waarin hoofdzakelijk geput werd uit het internationale repertoire vond deze a capella popgroep het nu eens tijd om te luisteren naar het publiek en het te geven waar het al zolang naar vraagt: meer Nederlandstalig werk! Intussen breken de heren zich het hoofd om te zien of de nieuwe K3’tjes ook door de a capellamangel kunnen gehaald worden.

Organisatie: Gemeente Schoten, Jackyland en Brug 14 (Schoten Bad) en 11 juli-Komitee Schoten

Bron: UiTinVlaanderen.be