Schoten loopt warm

De sportdienst van de gemeente Schoten wil graag zoveel mogelijk Schotenaren op een leuke, gezellige manier aan het bewegen krijgen voor het goede doel. Op woensdag 19 december kan je van 17u tot 21u komen wandelen, lopen, springen, huppelen… op de sfeervol verlichte atletiekpiste Louis Wouters in het Park van Schoten. Voor 5 euro inschrijvingsgeld ben je verzekerd, krijg je vrije toegang tot ...

Waar
Gemeentepark Schoten
Kasteeldreef 61, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 5.0
Basistarief: 5,00 €
Contact
sportdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 10 70
Meer informatie
De sportdienst van de gemeente Schoten wil graag zoveel mogelijk Schotenaren op een leuke, gezellige manier aan het bewegen krijgen voor het goede doel. Op woensdag 19 december kan je van 17u tot 21u komen wandelen, lopen, springen, huppelen… op de sfeervol verlichte atletiekpiste Louis Wouters in het Park van Schoten. Voor 5 euro inschrijvingsgeld ben je verzekerd, krijg je vrije toegang tot de piste en ontvang je een mooie button. Verschillende drank- en eetkraampjes, acts en muziek zorgen voor de sfeer en gezelligheid. De opbrengst gaat naar begeleidingstehuis Juno. Trek je loopschoenen maar alvast aan! Supporters die niet meelopen, kunnen een vrije bijdrage doen in de inzamelingston.

Alle praktische informatie even op een rij gezet:

- Afspraak op woensdag 19 december op atletiekpiste Louis Wouters in het park van Schoten (Braamstraat 161, fietsers en voetgangers nemen best de hoofdingang van het park via de Kasteeldreef.)

- Om wachttijden te vermijden, schrijf je je best vooraf in via http://webshopschoten.recreatex.be. Bellen (03 680 10 70) of mailen (sportdienst@schoten.be) kan ook. Inschrijvingsgeld: 5 euro

- Je kan lopen/stappen/joggen/springen/huppelen tussen 17u tot 21u.

- Er zijn kleedkamers beschikbaar en kostbare spullen kunnen in een kluisje achtergelaten worden.

- Eten en drinken aanwezig aan democratische prijzen! Denk aan soep, hamburgers, hotdogs…

- Schoten Loopt Warm is een familie-evenement! Geert Van Echelpoel van Radio Park FM zorgt voor de presentatie en de juiste muziek, een brassband zorgt voor de nodige muzikale intermezzo’s, een freerunning-act staat garant voor spektakel en de kleinsten kunnen terecht in het kinderhoekje.

Bron: UiTinVlaanderen.be