Schoten in Badkostuum - AFGELAST

Flaneer langs de vaart en beleef de mooiste verhalen uit de gouden tijd van Schoten Bad.. een duik in de rijke historie van badstad Schoten. "Niet te ver van 't bosch, niet te ver van de vaart, niet te ver van 't café, zoo zal iedereen aangenaam zijn dag kunnen doorbrengen". Zo werd Schoten Bad aangeprezen in de eerste helft van de vorige eeuw. Zowel de beau monde als de gewone man vonden in ...

Waar
Wanneer
ma 01/06 2020 om 14:00 tot 16:00
Thema
Prijs
€ 12.5
Basistarief: 12,50 €
kinderen tot 12j: 7,50 €
Meer informatie
Flaneer langs de vaart en beleef de mooiste verhalen uit de gouden tijd van Schoten Bad.. een duik in de rijke historie van badstad Schoten.

"Niet te ver van 't bosch, niet te ver van de vaart, niet te ver van 't café, zoo zal iedereen aangenaam zijn dag kunnen doorbrengen".
Zo werd Schoten Bad aangeprezen in de eerste helft van de vorige eeuw. Zowel de beau monde als de gewone man vonden in stijl hun weg naar dit paradijs. Antwerpenaars namen massaal de tram om de hitte van de stad in te ruilen voor een frisse duik in de vaart.
Deze zomer ruilen de vertellers van het Antwerp Ghostwalk Team hun zwarte hoge hoed in voor een wit exemplaar. Ze vertellen u de mooiste verhalen uit de gouden tijd van Schoten Bad.
Bent u klaar om net zoals toen te flaneren langs de vaart ?