Optredens: The Compleat Angler, Those Who Didnt, ROSMOTOR

Een avond vol instrumentale pakkende live muziek THE COMPLEAT ANGLER (BE) The Compleat Angler is een 3 koppige groep die post-rock met elektronische kantjes brengt. Inspiratie werd gehaald uit instrumentale filmintro's tot energiekere genres. muziek werden geschreven met een technische achtergrond. Zo word er veel gebruik gemaakt van effecten maar ook van een getriggerde lichtshow die ...

Waar
Jeugdhuis Kaddish
Vordensteinstraat 50, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 5.0
Basistarief: 5,00 €
Meer informatie
Een avond vol instrumentale pakkende live muziek

THE COMPLEAT ANGLER (BE)
The Compleat Angler is een 3 koppige groep die post-rock met elektronische kantjes brengt. Inspiratie werd gehaald uit instrumentale filmintro's tot energiekere genres. muziek werden geschreven met een technische achtergrond. Zo word er veel gebruik gemaakt van effecten maar ook van een getriggerde lichtshow die samenhangt met accenten in de muziek. Dit zorgt ervoor dat The Compleat Angler meer dan alleen muzikale ervaring is.

THOSE WHO DIDN'T (BE)
Those Who Didn't is een vierkoppige band uit Antwerpen die hun instrumenten aan het woord laten.
Met een stijl die we best beschrijven als post-Everything en Pre-Nothing, schrijven ze korte maar catchy nummers dat naar iedereen schreeuwen, met of zonder vocals.
https://www.facebook.com/Thosewhodidnt/

ROSMOTOR (BE)
Twee rosse beren. Delen uit: muilperen, oorvegen, tinitus bij de vleet, een opschudding, een hoos van luide sferen, een bad van beukende ritmes en dreigende harmonieën, een rechtstreekse aanmaning van publieke oergevoelens. De muziek wordt tastbaar. Frequent dissonerende frequenties kunnen ditmaal worden geïnhaleerd. Zonder schadelijke, maar misschien wel mét louterende gevolgen.
Drums: Peter Nietvelt (dhpozs)
Basgitaar: Pieter Lambrechts (dhpozs)
https://www.facebook.com/rosmotorotomsor/

Inkom: 5 euro
Deuren: 19u00
Rosmotor: 19u30-20u00
Those Who Didn't: 20u30-21u10
The Compleat Angler: 21u30-22u30

Bron: UiTinVlaanderen.be