Opera van Antwerpen

Achter de schermen van de Opera van Antwerpen ontdek je indrukwekkende schilderingen, adembenemende hoogtes en verrassende hoekjes. Historische feiten en sappige anekdotes wisselen elkaar af. Wie een operagebouw betreedt, krijgt meteen een bijzonder gevoel. Meestal imposante gebouwen met oude decoraties, statige trappen en zuilen. Je waant je meteen in andere tijden: die van rode lopers en ...

Waar
CC Schoten - Op locatie, ,
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
€ 12.0
Basistarief: € 12,00
abo: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Achter de schermen van de Opera van Antwerpen ontdek je indrukwekkende schilderingen, adembenemende hoogtes en verrassende hoekjes. Historische feiten en sappige anekdotes wisselen elkaar af.

Wie een operagebouw betreedt, krijgt meteen een bijzonder gevoel. Meestal imposante gebouwen met oude decoraties, statige trappen en zuilen. Je waant je meteen in andere tijden: die van rode lopers en weelderige luxe. Een gids neemt je mee langs indrukwekkende schilderingen, adembenemende hoogtes en verrassende hoekjes. Historische feiten en sappige anekdotes wisselen elkaar af. In een mum van tijd hoor je alles over 400 jaar opera- en balletgeschiedenis, sociale codes en het reilen en zeilen achter de schermen van het operahuis.