Open Dag Academies Schoten

De Academies voor Beeldende Kunsten, Muziek, Woord en Dans verwelkomen groot en klein. Heb je ergens een creatieve kriebel? Ben je een podiumbeest of ga je liever met je handen aan de slag? Het kan allemaal! BRUGGEN BOUWEN De twee Academies slaan dit jaar de handen in elkaar en tonen je trots hun waaier aan creatieve opleidingen voor jong en oud. Als rode draad door de Open Dag loopt het thema ...

Waar
Academie Schoten
Jozef Van Craenstraat 4, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Contact
Telefoonnummer: 036850256
Meer informatie
De Academies voor Beeldende Kunsten, Muziek, Woord en Dans verwelkomen groot en klein. Heb je ergens een creatieve kriebel? Ben je een podiumbeest of ga je liever met je handen aan de slag? Het kan allemaal!

BRUGGEN BOUWEN
De twee Academies slaan dit jaar de handen in elkaar en tonen je trots hun waaier aan creatieve opleidingen voor jong en oud. Als rode draad door de Open Dag loopt het thema 'bruggen'.

INSPIREREN
Laat je inspireren door de artistieke werken van de leerlingen in de ateliers van de afdeling beeldende kunsten.
De studierichtingen muziek, woord en dans organiseren concertjes en workshops.

WORKSHOPS MUZIEK WOORD DANS
Vijf- tot achtjarigen kunnen in de voormiddag deelnemen aan een workshop muziek, woord en dans. De 11-plussers mogen zelf meespelen in een popband. Deelnemers krijgen een gratis broodjeslunch. Inschrijven is daarom nodig via onderstaande link.

WORKSHOPS BEELDENDE KUNSTEN
Doorheen de Open Dag kan je naast de expo ook de handen uit de mouwen steken in de verschillende ateliers.

INFO EN PROGRAMMA
Alle docenten staan klaar om je wegwijs te maken in de werking van de Academies. Ze informeren je graag over je toekomstige opleiding.

Bron: UiTinVlaanderen.be