Nieuwjaarsconcert

Goede wensen in de maand januari winnen aan kracht mits voorzien van de juiste klanken en akkoorden! Het volledige orkest Pas de Quoi is jouw gids op een muzikaal avontuur van klassiek tot pop. De verschillende koren van de Academie en solisten maken de ervaring compleet. Wegdromen doen we bij de zwierige en geraffineerde muziek uit 'Doornroosje' van Tsjaikovski. De meeslepende fluitsolo is ...

Waar
Cultuurcentrum Schoten - De Kaekelaar
Sint Cordulastraat 10, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 2.0
Basistarief: 2,00 €
Contact
Telefoonnummer: 03/685.02.56
Meer informatie
Goede wensen in de maand januari winnen aan kracht mits voorzien van de juiste klanken en akkoorden! Het volledige orkest Pas de Quoi is jouw gids op een muzikaal avontuur van klassiek tot pop. De verschillende koren van de Academie en solisten maken de ervaring compleet.
Wegdromen doen we bij de zwierige en geraffineerde muziek uit 'Doornroosje' van Tsjaikovski. De meeslepende fluitsolo is gecomponeerd door Gabriel Fauré, een Frans componist. Verder genieten we van de hemelse klanken ven het Pie Jesu van Andrew Lloyd Webber. Ze vormen een mooi contrast met de seventies klassieker 'Sombody To Love' van Queen. Voor elk wat wils!
Online reservatie verplicht via www.academieschoten.be

Bron: UiTinVlaanderen.be