Midzomerwandeling in 't Asbroek

Altijd spannend om 's avonds rond te lopen in een bos. Heel wat dieren worden nu pas echt actief. Denk maar aan de reeën en zeker aan de vleermuizen. Bij een zwoele avond zal de zang van de Merel en de Zanglijster niet ontbreken. Met wat geluk vinden we misschien een Glimwormpje op het einde van de wandeling, hiervoor moet het al donker zijn. Ook de uilen worden wakker. Trek stevige schoenen ...

Waar
't Asbroek
Asbroeklaan x, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Reservaties
Telefoonnummer: 0498/397.173
Contact
Telefoonnummer: 0498/397.173
Meer informatie
Altijd spannend om 's avonds rond te lopen in een bos. Heel wat dieren worden nu pas echt actief. Denk maar aan de reeën en zeker aan de vleermuizen. Bij een zwoele avond zal de zang van de Merel en de Zanglijster niet ontbreken. Met wat geluk vinden we misschien een Glimwormpje op het einde van de wandeling, hiervoor moet het al donker zijn. Ook de uilen worden wakker.
Trek stevige schoenen of laarzen aan en kom er samen met onze gids Fonne Bruggemans mee van genieten. We starten aan de ingang van het Asbroek aan de Asbroeklaan in Schoten om 20 uur. Honden zijn niet toegelaten. Niet geschikt voor rolwagens.

Bron: UiTinVlaanderen.be